Wie ben ik?

 

 

 

 Mijn naam is Roel Neijland, ik ben woonachtig in Lochem en het is mijn doelstelling om organisaties te helpen met hun uitdagingen binnen de wereld van de informatievoorziening. Zonder goede informatievoorziening staat de wereld immers stil en de afhankelijkheid van dat primaire bedrijfsonderdeel is dus immens groot.

Ik wil mijn jarenlange ervaring gebruiken om processen en producten te optimaliseren. Vooral in de coördinatie van alle noodzakelijke activiteiten en contacten ligt voor mij de uitdaging.

Daarnaast heb ik vanaf 2016 activiteiten opgebouwd rondom het item TEKST.

Via de website http://www.roelsrules.com stuur ik wekelijks ludiekeblogs en columns de wereld in, schrijf ik boeken en publicaties en kan ik op verzoek artikelen schrijven over de meest uiteenlopende zaken.