Mijn diensten en producten

1. ICT

Met name de waterschapswereld meen ik door en door te kennen en die ervaring is ook toe te passen binnen andere segmenten van de (lagere) overheid, zoals gemeenten.

Vanaf 1979 ben ik binnen deze sector werkzaam geweest en kan ik terugkijken op een periode die bol stond van de ontwikkelingen, zowel binnen de primaire processen als in de wereld van Automatisering en Informatisering.

In die periode heb ik geleerd hoe het wereldje in elkaar steekt, hoe overheidsinitiatieven rond ICT tot ontwikkeling komen en hoe de verschillende overheidslagen ontzettend veel geld uitgeven om al die ontwikkelingen te kunnen monitoren en implementeren.

Het heeft ook geleid tot het initiëren van samenwerkingsverbanden, met wisselende successen. Samenwerken is immers inleveren en dat is een lastig aspect gebleken.

Mijn kennis en advies kunnen praktisch worden ingehuurd bij de volgende thema's:

- projectmanagement en -coördinatie

- beleidsnotities en -plannen

- interimmanagement ICT en Facilities

- financiële adviezen en analyses ICT en Facilities

 

2. Tekst

Daarnaast ben ik actief als tekstschrijver in de meest uitgebreide zin van het woord, en wel via de website http://www.roelsrules.com

Via deze site publiceer ik blogs en columns en leg ik contacten met opdrachtgevers voor andere teksten, zoals ondernemingsplannen, websites, reclamefolders of andere zaken.

  

Tarifering

Door mijn persoonlijke situatie als ZZP'er kan ik werken voor een aantrekkelijk uurtarief.

Gecombineerd met de al aangegeven ervaring is dat een aantrekkelijk uitgangspunt voor u als klant.

Fixed price-constructie per project is uiteraard mogelijk.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!